Θέατρο Info.gr . Τα πάντα για το θέατρο.

Διαφήμιση στο theaterinfo.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Το theaterinfo είναι ο ιδανικός χώρος στο ίντερνετ για την προβολή επαγγελματικών δραστηριοτήτων σχετικών με το θέατρο. Παραστάσεις, σχολές θεάτρου, βιβλία σχετικά με το θέατρο και γενικά υπηρεσίες και προιόντα που ενδιαφέρουν τους ανθρώπους που αγαπούν το θέατρο.

Οι διαφημιστικοί χώροι που διαθέτει το theaterinfo.gr είναι 4

Διαφημιστικός χώρος 1 (banner 468x60) , Διαφημιστικός χώρος 2 (banner 120-160x600),ι Διαφημιστικός χώρος 3 (banner 300x250) και διαφημιστικός χώρος 4 (banner 728x90). Το κόστος είναι σε τρία επίπεδα ανάλογα την ιστοσελίδα που θα τοποθετηθούν τα banner και τη διάρκεια της προβολής.

Διαφημιστικός χώρος 3

Ειδικοί διαφημιστικοί χώροι μπορούν να δημιουργηθούν και και σε άλλα τμήματα των ιστοσελίδων αν είναι απαραίτητο για την καλύτερη προβολή σας.

To theaterinfo.gr μπορεί να δημιουργήσει καμπάνιες κάθε είδους για την προβολή σας στο ίντερνετ, reach media, aφιερωμένες ιστοσελίδες, text links, στόχευση σε συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις κλειδιά στις μηχανές αναζήτησης. Το theaterinfo.gr δεν τοποθετεί Pop up παράθυρα στις ιστοσελίδες του καθώς πιστεύει ότι είναι εκνευριστικό για τους επισκέπτες του.

Το theaterinfo είναι ο ιδανικός χώρος για την προβολή θεατρικών παραστάσεων και κάθε είδους σχετικού θεάματος. Αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε πολλές ανάλογες αναζητήσεις και αποτελέσματα το theaterinfo.gr είναι πρώτο αποτέλεσμα στις μηχανές αναζήτησης στην αναζήτηση Θεατρικά νέα , καθώς και ανάμεσα στις πρώτες αναζητήσεις στην αναζήτηση Θέατρο.

Πρόσφατα στοιχεία επισκεψιμότητας

Μάρτιος 2011 επισκέπτες 46300 ιστοσελίδες 112000

Η διαφήμιση στο ίντερνετ σε ένα website σαν το theaterinfo έχει τα εξής χαρακτηριστικά. Χαμηλό κόστος, απόλυτη στόχευση, μεγάλα άμεσα και έμεσα ωφέλη για τον διαφημιζόμενο.

Όταν δεν υπάρχουν αποκλειστικοί διαφημιζόμενοι στο theaterinfo, στις ιστοσελίδες του τρέχουμε banners του amazon.com του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού καταστήματος στο κόσμο και του google του μεγαλύτερου διαφημιστικού δικτύου στο ίντερνετ. Μπορείτε να τοποθετήσετε διαφήμιση στο theaterinfo και μέσω του google adwords.

Για κάθε απορία ή διευκρίνηση σε σχέση με την διαφήμιση στο ίντερνετ και για το πιθανό κόστος μιας καμπάνιας στο theaterinfo μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. [επικοινωνία]

Σχετικά άρθρα με τη διαφήμιση στο ίντερνετ

Ενημέρωση για όσα σας ενδιαφέρουν για τη διαφήμιση στο ίντερνετ στο άρθρο του Internetinfo Διαφήμιση στο ίντερνετ και στο άρθρο του mediainfo Online Διαφήμιση

ο webmaster του theaterinfo.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟ THEATERINFO

4

Το www.theaterinfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στο θέατρο. Τα πάντα για το ελληνικό και το παγκόσμιο θέατρο, μια δημιουργία του www.internetinfo.gr.

INTERNETINFO © ΘΕΑΤΡΟ INFO.GR