Θέατρο Info.gr . Τα πάντα για το θέατρο.

Δημήτρης Ασιθιανάκης

Ο Δημήτρης Ασιθιανάκης γεννήθηκε στη Γερμανία το 1965.
Το 1990-93 σπούδασε φωτογραφία, video και νέες τεχνολογίες στη σχολή FOCUS. Έχει παρακολούθησει σεμινάρια και μαθήματα φωτογραφίας κινηματογράφου, συντήρησης φωτογραφιών, συντήρησης έργων τέχνης, ιστορίας της τέχνης και webdesign.


Διδάσκει ασπρόμαυρη φωτογραφία, τεχνικές σκοτεινού θαλάμου, ιστορικές φωτογραφικές τεχνικές του 19ου αι., από το 1998. Αρθρογραφεί σε περιοδικά και στο διαδίκτυο για την φωτογραφία, την τέχνη και το internet και είναι ο δημιουργός του www.fotoart.gr, που είναι ανάμεσα στα πρώτα σε σε επισκεψιμότητα ελληνικά websites τέχνης και πολιτισμού.

Απο το 2005 έχει ξεκινήσει την δημιουργία του internet marketing group internetinfo, που αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται πάνω από 50 θεματικά websiteς αναμεσά τους websites αφιερωμένα στην τέχνη όπως το www.booksinfo.gr αφιερωμένο στα βιβλία, το www.cinemainfo.gr αφιερωμένο στον κινηματογράφο και φυσικά το www.theaterinfo.gr αφιερωμένο στο θέατρο. Κατασκευάζει και διαχειρίζεται ιστοχώρους και ιστοσελίδες για ιδιωτικές εταιρίες στην ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι σύμβουλος προβολής μέσω ίντερνετ και προώθησης στις μηχανές αναζήτησης, για μεγάλες διεθνείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο ίντερνετ.

Επικοινωνία

Δημήτρης Ασιθιανάκης

e-mail:theatertheaterinfo.gr

Το www.theaterinfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στο θέατρο. Τα πάντα για το ελληνικό και το παγκόσμιο θέατρο, μια δημιουργία του www.internetinfo.gr.

INTERNETINFO © ΘΕΑΤΡΟ INFO.GR