Θέατρο Info.gr . Τα πάντα για το θέατρο.

Ιγνατιάδη Νάντια

ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 13 Aυγούστου 1989

ΒΑΡΟΣ 46 kg

ΥΨΟΣ 1,54

ΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΜΑΥΡΑ

ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΑΥΡΑ

E-mail ignatiadi_nantia@yahoo.gr

ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Συμμετοχή στην παράσταση <<Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ>>,των Ν.Τσιφόρου- Π.Βασιλειάδη,σε σκηνοθεσία Έλντας Πανοπούλου, στον ρόλο της Γιούλης, στο θέατρο Μέλισσα.

Συμμετοχή στην παράσταση <<ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤΑ ΑΛΜΠΑ>> του Φ.Λόρκα σε σκηνοθεσία Μαρίας Φιλίππου στον ρόλο της δούλας,στο δημοτικό θέατρο Θρακομακεδόνων.

Συμμετοχή στην παράσταση <<ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ>> του Δ.Ψαθά σε σκηνοθεσία Έλντας Πανοπούλου στον ρόλο της Πίτσας Κίτσας,στο μαγαζί Recital.

Συμμετοχή στην παράσταση << Η ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΡΑ>>του Δ.Ψαθά σε σκηνοθεσία Έλντας Πανοπούλου στον ρόλο της Τροτέζας, στο θέατρο Μέλισσα.

Συμμετοχή στην παράσταση <<ΌΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ>>του Ο.Σαιξπηρ σε σκηνοθεσία Έλντας Πανοπούλου στον ρόλο του Πούκ στο θέατρο Μέλισσα.

Συμμετοχη στην παράσταση <<ΑΓΓΕΛΑ>> του Γ.Σεβαστίκογλου σε σκηνοθεσία Μαρίας Κανελλοπούλου στον ρολο της Νέρας, στο θέατρο Μέλισσα.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Απόφοιτος της ανώτερης δραματικής σχολής <<ΜΕΛΙΣΣΑ Σχολή Τεχνης>> της Έλντας Πανοπούλου.

Υποκριτική με τους Έλντα πανοπούλου,Μαρία Κανελλοπούλου,Μαρία Φιλίππου,

Χάρη Σώζο,Ελένη Γερασιμίδου,Ζωή Ρηγοπούλου,Πένυ Παπουτσή,Πάνο Σταθακόπουλο.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Αγγλικά,τραγούδι.

ΙΓΝΑΤΙΑΔΗ ΝΑΝΤΙΑ

Το www.theaterinfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στο θέατρο. Τα πάντα για το ελληνικό και το παγκόσμιο θέατρο, μια δημιουργία του www.internetinfo.gr.

INTERNETINFO © ΘΕΑΤΡΟ INFO.GR