Θέατρο Info.gr . Τα πάντα για το θέατρο.

Θεατρικοί Παραγωγοί

Οι θεατρικοί παραγωγοί στο χώρο του ελληνικού θεάτρου είναι τα πιο αξιοπεριέργα όντα. Τι ακριβώς είναι οι θεατρικοί παραγωγοί; ποιός είναι ο ρόλος τους στο θέατρο; Ελπίζουμε αυτές εδώ οι ιστοσελίδες που θα είναι αφιερωμένες στους θεατρικούς παραγωγούς να βοηθήσουν να λύσουμε τις απορίες μας.

Οι έλληνες θεατρικοί παραγωγοί που είναι γνωστοί και ως θεατρικοί επιχειρηματίες στο θεατρόφιλο κοινό, πιστεύω ότι έχουν πρόβλημα ταυτότητας στην ελληνική θεατρική πραγματικότητα. Στο εξωτερικό εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι και ο θεατρικός παραγωγός κατέχει μια σημαντικότατη θέση στους συντελεστές του θεάτρου. Στην Ελλάδα μας τα πράγματα είναι ωε συνήθως μπερδεμένα. Καθώς στο ρόλο του θεατρικού παραγωγού μπορούμε να δούμε τους πάντες. Από ηθοποιούς, πρωταγωνιστές, σκηνοθέτες, συγγραφείς, μέχρι επιχειρηματίες περαστικούς από το χώρο του θεάτρου. Θα ξεκινήσουμε αυτές εδώ τις ιστοσελίδες με την δημοσίευση ενός βιογραφικού του Βαγγέλη Λιβαδά, που πιστεύω ότι είναι ο ο κατεξοχήν έλληνας θεατρικός παραγωγός και ένα φωτεινότατο παράδειγμα.

Βαγγέλης Λιβαδάς

Ο Βαγγέλης Λιβαδάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο κατεξοχήν Έλληνας θεατρικός επιχερηματίας, αρνήτε αυτόν τον τίτλο και προτιμά αυτόν του θεατρικού παραγωγού. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ΠΕΕΘ...περισσότερα

ΘΕΑΤΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Το www.theaterinfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στο θέατρο. Τα πάντα για το ελληνικό και το παγκόσμιο θέατρο, μια δημιουργία του www.internetinfo.gr.

INTERNETINFO © ΘΕΑΤΡΟ INFO.GR