Θέατρο Info.gr . Τα πάντα για το θέατρο.

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΝΕ ΘΕΑΤΡΟ…με τον συγγραφέα στη σκηνή κι ένα βιβλίο για εισιτήριο!!

Πάθος

Εδώ και τέσσερα χρόνια ο Εκδοτικός οίκος ΑΓΚΥΡΑ, ξεκίνησε Θεατρικές παραστάσεις, για παιδιά, βασισμένες σε βιβλία των εκδόσεών του που στόχο έχουν να συν- δέσουν το βιβλίο με το θέατρο. Επειδή αυτές πέτυχαν συνεχίζει ή αλλιώς ενηλικιώνεται.

ΤΡΙΤΗ 4- 11- 18 και 25 ΜΑΡΤΙΟΥ
Θεατρική παράσταση βασισμένη στο βιβλίο:«ΠΑΘΟΣ»
της ΛΑΜΠΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΓΚΥΡΑ
ΣΟΛΩΝΟΣ 124 & ΕΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ, ΑΘΗΝΑ

Διότι φέτος θα ξεκινήσει η δραματοποίηση βιβλίων Λογοτεχνίας Ελλήνων Συγγραφέων, με σκοπό την επικοινωνία του ίδιου του συγγραφέα με το αναγνωστικό αλλά και το θεατρόφιλο κοινό.
Ο συγγραφέας θα βρίσκεται στην σκηνή, θα συνυπάρχει μαζί με τους ηθοποιούς σε μια προσπάθεια να κατανοήσουν οι θεατές τους λόγους που τον ώθησαν να γράψει την συγκεκριμένη ιστορία. Ποιο ήταν το συναίσθημα ή η μοναδική στιγμή που είδε ή βίωσε ο ίδιος, και θέλησε να τη μοιρασθεί.

Κάθε μήνα θα επιλέγεται ένα διαφορετικό βιβλίο. Θα παρακολουθούμε τελείως διαφορετικές ιστορίες. Θα συνυπάρχουμε με διαφορετικούς συγγραφείς στον Πολυχώρο ‘Άγκυρα και θα εμπλεκόμαστε με τις καταγεγραμμένες σκέψεις τους. Ιστορίες που το θέατρο προβάλλει και εξωραΐζει και οι ηθοποιοί πιστά υπηρετούν προσθέτοντας την άποψή τους. Και τότε έρχεται η ζωντανή μουσική να συμπληρώσει τα επί σκηνής δρώμενα μαγικά. Οι παραστάσεις ξεκινάνε την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου (4/3/2008) και θα γίνονται κάθε Τρίτη στις 9:30 το βράδυ, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο ΑΓΚΥΡΑ, Σόλωνος 124 & Εμμ. Μπενάκη, Αθήνα.

ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ: «ΠΑΘΟΣ»
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΛΑΜΠΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ

Επιμέλεια κειμένου - σκηνοθεσία: Μελίνα Παπανέστορος
Μουσική επιμέλεια - πιάνο: Γιώργος Κωνσταντινίδης
Παίζουν οι ηθοποιοί: Βασιλική Διαλυνά, Κωνσταντίνος Πέτρου.
Συμμετέχει η συγγραφέας: Λαμπρίνα Μαραγκού

Τιμή εισιτηρίου: Η αγορά του βιβλίου 12,50 ευρώ. Τιμή πρώτου ποτού:5,00 ευρώ& 7,50ευρώ
Για κρατήσεις: 210 3837540 ή 210 3837667,εσωτερικό 1 - Κο Καστάνια

ΠΑΘΟΣ - ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΝΕ ΘΕΑΤΡΟ

Το www.theaterinfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στο θέατρο. Τα πάντα για το ελληνικό και το παγκόσμιο θέατρο, μια δημιουργία του www.internetinfo.gr.

INTERNETINFO © ΘΕΑΤΡΟ INFO.GR