Θέατρο Info.gr . Τα πάντα για το θέατρο.

«Αυτός που λέει ναι-Αυτός που λέει όχι»

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ 2008

Το Φεστιβάλ Αθηνών ανακοινώνει ότι η παράσταση «Αυτός που λέει ναι-Αυτός που λέει όχι» της ομάδας 18 Μποφώρ με τη συνεργασία της Όλιας Λαζαρίδου (Σχολείον-Χώρος Β’, 5 και 6 Ιουνίου) θα παρουσιαστεί δύο φορές κάθε ημέρα.

Συγκεκριμένα:

5/6: ώρα έναρξης α’ παράστασης: 21.00, ώρα έναρξης β’ παράστασης: 22.45
6/6: ώρα έναρξης α’ παράστασης: 21.00, ώρα έναρξης β’ παράστασης: 22.45

Υπενθυμίζουμε ότι η παράσταση, ένα μουσικό-θεατρικό χάππενινγκ, σε μουσική σύλληψη και εκτέλεση Γιώργου Μαρκόπουλου, βασίζεται στο έργο του Μπρέχτ και δημιουργήθηκε πέρσι από άτομα που έχουν τελειώσει το πρόγραμμα απεξάρτησης του θεραπευτικού κέντρου «18 άνω». Με δικές τους ιδέες και με συμπαραστάτη την Όλια Λαζαρίδου παρουσιάζουν μια μαγική μουσικο-θεατρική παράσταση. Το ναι και το όχι, οι περιπλανώμενες μουσικές, το παραμύθι, ο χορός και όλα μαζί τα παιδιά, έχουν σαν σκοπό, όχι μόνο να μας κάνουν να περάσουμε καλά αλλά και να θυμηθούμε τη μυρωδιά και τον ήχο από εκείνα που αγαπήσαμε και ονειρευτήκαμε και που χάσαμε, όμως, στην πορεία λέγοντας ένα λάθος ναι ή ένα επιπόλαιο όχι.

Με τη ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Είσοδος στο κοινό ελεύθερη με δελτία εισόδου
Περιορισμένος αριθμός θέσεων

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ-ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ

Το www.theaterinfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στο θέατρο. Τα πάντα για το ελληνικό και το παγκόσμιο θέατρο, μια δημιουργία του www.internetinfo.gr.

INTERNETINFO © ΘΕΑΤΡΟ INFO.GR